Vi hjälper dig med läkarintyg

Boka tid på en av våra mottagningar för att få ut ett läkarintyg när du har fått ditt körkort indraget.

Man kör bil medans han navigerar
Man kör bil medans han navigerar

Vi hjälper dig med läkarintyg

Boka tid på en av våra mottagningar för att få ut ett läkarintyg när du har fått ditt körkort indraget.

Läkarintyg för dig som har fått ditt körkort återkallat

När du har fått ditt körkort återkallat på grund av alkohol eller narkotika måste du skicka in en ansökan om körkortstillstånd till transportstyrelsen. Beroende på omständigheterna när du fick ditt körkort indraget kan observationsperioden och vilka sorters prov du behöver ta variera. När du har skickat in din ansökan till transportstyrelsen får du hem ett föreläggande med information om vad som krävs för att du ska få tillbaka ditt körkort och när du har lämnat in godkända prov utfärdar predoc ett intyg som styrker att du uppfyller kriterierna för att få tillbaka ditt körkort.

Halvbild läkare lutar över skrivbord

Hållbar hälsovård för företag och privatpersoner

På Predoc erbjuder vi tjänster som får företag och privatpersoner att öka sin produktivitet och livskvalitet, hemma såväl som på jobbet. Vi arbetar efter beprövade och pålitliga metoder som bygger på decennier av forskning och våra handläggare, läkare och undersköterskor har lång erfarenhet av framgångsrik företagshälsovård. Med denna kompetens och erfarenhet kombinerat med moderna gränssnitt och lösningar gör vi vägen till välmående lättare att följa, för företag och för människorna som jobbar där.

Kontakta oss

Vi ser fram emot att få berätta mer om hur våra tjänster kan hjälpa dig att skapa en friskare, gladare och mer lönsam arbetsplats, fyll i formuläret så tar vi nästa steg tillsammans!